2011. május 27., péntek

CATES, STACY-ABRAMS, SIMON, - ADOBE PHOTOSHOP CS4 - Jelenlegi ára: 14 400 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
194992
CATES, STACY-ABRAMS, SIMON,
ADOBE PHOTOSHOP CS4 BIBLIA I-II. + CD-ROM
Izgalmas időket élünk az Adobe Photoshop, a világ vezető, az iparágban szabványnak számító és minden unalmat elűző képszerkesztő szoftvere történetében. Meggyőződésünk, hogy a Photoshoppal mindig képesek leszünk újabb és újabb dolgokra, és ha bármilyen képszerkesztéssel kapcsolatos feladatot kell elvégeznünk -különösen ha ez a szakmánk -, nagy az esély rá, hogy már használjuk a Photoshopot, de legalábbis élveznénk a használata előnyeit.
A Photoshop a felhasználók teljes körét lefedi, az otthoni felhasználóktól, akik becses családi fotókat retusálnak, az emblémákat tervező profi felhasználókig, a mozgóképekhez digitális festményeket alkotó művészektől a NASA űrexpedícióinak fényképeit elemző szakemberekig - és a Photoshop még soha korábban nem nyújtott ennyi szolgáltatást, ami könnyebbé, hatékonyabbá, kreatívabbá és vonzóbbá teszi a képekkel való munkát.
A Photoshop CS4 Biblia mindezeket szem előtt tartva teljesen megújult, így a program bővített (Extended) változatát is bemutatja, amely további hasznos szolgáltatásokat tartalmaz a térgrafikákkal, videókkal, illetve tudományos, építészeti vagy geográfiai képekkel kapcsolatos feladatokhoz. Felvállaltuk, hogy ebben a könyvben a leggyakrabban használt szolgáltatások mindegyikét bemutatjuk, de a Photoshop súgófájljainak stílusától eltérően a saját tapasztalatainkat és a véleményünket (legyen az hízelgő vagy lesújtó) is leírtuk az egyes szolgáltatásokról, a hangsúlyt a lényegesebb és hasznosabb vonásaikra helyeztük, és úgy próbáltuk ismertetni őket, hogy a leírás a kevésbé tapasztalt felhasználók számára is világos legyen. A tanácsaink remélhetőleg segítenek abban, hogy jobban megértsük a Photoshop működését, és talán ahhoz is ötleteket adnak, hogy új módokon használjuk a programot. Nincs kétségünk afelől, hogy az Olvasó maga is felfedez majd új utakat ennek az úttörő programnak a használatában.
Élvezzük hát az utazást a Photoshop világában, amelynek során megtanuljuk, hogy miként tehetjük hatékonyabbá a munkánkat, sajátíthatjuk el a szükséges készségeket, és végezhetjük el, amit szeretnénk - de mindenek felett felfedezzük a Photoshop kreatív lehetőségeit, és közben jól szórakozunk!
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 14 400 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 02:09
. CATES, STACY-ABRAMS, SIMON, - ADOBE PHOTOSHOP CS4 - Jelenlegi ára: 14 400 Ft