2011. szeptember 20., kedd

Ékszer Kristály Feszület, Kereszt. Ajándék - Jelenlegi ára: 1 650 Ft


Ajándéknak (karácsonyra is! ) rendkívül elegáns és maradandó, gyönyörű használati műtárgy! Biztos lehet benne, hogy hosszú évtizedekig emlékezetes marad ez a különleges, extravagáns gyönyörűség!
Kedves Vásárló!
Mindenek elött - csak neked  - van egy rendkívül gáláns, nagyvonalú  ajánlatunk:                       - Licitálj  kettő meghírdetett termékünkre és 10% árengedményt kapsz a két termékünk árából!     A postaköltségek nem adódnak össze.  
- Licitálj  három meghírdetett termékünkre és 15% árengedményt kapsz a  három termékünkre!     A postaköltségek nem adódnak össze.  
- Licitálj  négy meghírdetett termékünkre és 20% árengedményt kapsz a  négy termékünkre!     A postaköltségek nem adódnak össze.  
Jelen, gáláns ajánlatunk visszavonásig (amíg ezt az ajánlatot látod) érvényes!  
Falra akasztható, ablakra lógatható,   feszület, Tiffany kereszt. 100% kézimunka, csodálatos műtárgy. Valóságos értékének kevesebb mint negyedéért! Kótya-Vetye áron! Ne szalassza el, most,   szinte anyagárban! Ajándéknak  is egyedülállóan elegáns, örök életű és értékű   igen látványos darab! Az érték és elegancia  valóságos megtestesítője.
Anyaga: Kézzelgyártott (cseppentett) anyagában színezett kristály (a piros kristály Aranyoxiddal színezett), mely érezhetően sugározza magából az energiát. Érintésekór az "élő  " kristályok rendkívül jótékony energiája tapintható, érezhető. Falra akasztva a kristályokon átszűrödő fény játéka lenyűgöző és mindig egyedi látványt nyújt! Ablakra akasztva az átszürödő fény álandóan változó játéka kifejezhetetlenűl grandiózus látványt nyújt.
Gondolja meg, mit kap 1650 forintért? 3 doboz Cigit?
Mennyibe kerül egy csokor virág? 3000 forintba? Meddig tart az?
A kereszt mérete: 16 cm magas, 9. 5 cm széles, 1 cm vastag.
Licitáláskor több darabra is licitálhat.
Szállítás:   530 Ft/1 db.
                        730 Ft/2 db.
TELJESKÖRŰ JÓTÁLLÁS ÉS CSEREGARANCIA!!
Minden termékünket a legnagyobb gondossággal, több rétegben buborékos fóliába és vastag gyűrt papiba csomagoljuk, majd kibélelt erős dobozban kerülnek póstázásra! A postai szállítás során esetlegessen keletkezhető terméksérülésekért  cseregaranciát vállalunk, az esetlegessen sérült termékünket visszaküldés után díj és költségmentessen kicseréljük és újból póstázzuk a mi költségünkre!      



Jelenlegi ára: 1 650 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 18:00
. Ékszer Kristály Feszület, Kereszt. Ajándék - Jelenlegi ára: 1 650 Ft