2011. december 22., csütörtök

Ophthaceutical emulzió szemkörnyéki ráncok ellen - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


Biotechnológiai emulzió a szem alatti sötét karikákra, a szemkörnyéki ráncok és a szem alatti táskák megszüntetésének hatékony eszköze, erős lifting-hatással
Új, eredeti, bontatlan celofán csomagolással
Klinikai tesztekből kiderült, hogy a tesztelt személyek egy csoportjának szem alatti táskái voltak, de nem volt karikás a szeme,   a másik csoport tagjainak pedig karikás volt a szemük és nem voltak szem alatti táskái. Ebből az következik, hogy a szem alatti táska és a szem alatti karika két különböző probléma, amely mindegyik külön-külön más kozmetikai kezelést igényel.
Sikerült kifejleszteni azonban egy olyan terméket, amelyben a hatóanyagok kombinációja nem csak a szem alatti sötét karikák ellen hatékony, hanem a szem alatti táskák és ráncok ellen is kiváló. A peptidek csökkenthetik az arcon – főleg a szem környékén – található ráncok mélységét, amelyek főként a mimikai izomösszehúzódás miatt keletkeznek. Fontos előnye, hogy a hatást plasztikai  sebészeti beavatkozás nélkül érhetjük el. A termék használata előnyösen befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába  – a cosmeceuticalok csoportjába - tartozik.



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-14 16:29
. Ophthaceutical emulzió szemkörnyéki ráncok ellen - Jelenlegi ára: 5 000 Ft