2012. február 20., hétfő

A Mítosz - Jackie Chan Bontatlan - Jelenlegi ára: 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Időszámításunk előtt 221-ben Qin Shihuang Kína első császára egy sírhelyet építtetett magának. A csodálatos temetkezési helyet 700000 munkás építette és 37 év alatt lett készen.
A legenda úgy tarja, mindenkit élve eltemettek, aki ezen az építményen dolgozott. Egy túlélő sem maradt. A császár egy nagy rakás kincset és a fiatalság elixírjét rejtette el a sírjába.
Az elkövetkező 2000 évben többen megpróbáltak bejutni a nagy kincs reményében a mauzóleumba, de ugyanúgy végezték, mint a sok ezer munkás. Egészen eddig a pillanatig...
Jackie Chan legújabb látványos filmjében, a Mítoszban, egy újkori régészt játszik, aki meghívja régi barátját Williamet, hogy kinyomozzák ezt a félelmetes legendát. Időszámításunk előtt 221-ben Qin Shihuang Kína első császára egy sírhelyet építtetett magának. A csodálatos temetkezési helyet 700000 munkás építette és 37 év alatt lett készen. A legenda úgy tarja, mindenkit élve eltemettek, aki ezen az építményen dolgozott. Egy túlélő sem maradt. A császár egy nagy rakás kincset és a fiatalság elixírjét rejtette el a sírjába. Az elkövetkező 2000 évben többen megpróbáltak bejutni a nagy kincs reményében a mauzóleumba, de ugyanúgy végezték, mint a sok ezer munkás. Egészen eddig a pillanatig... Jackie Chan legújabb látványos filmjében, a Mítoszban, egy újkori régészt játszik, aki meghívja régi barátját Williamet, hogy kinyomozzák ezt a félelmetes legendát . A rendező Stanley Tong (Rendörsztori3) remekül keveri az akciót a humorral, a drámával ebben az elragadó, izgalmas kalandfilmben.
A rendező Stanley Tong (Rendörsztori3) remekül keveri az akciót a humorral, a drámával ebben az elragadó, izgalmas kalandfilmben.
Stúdió/Forgalmazó: Intersonic
Hang: magyar (DD 5. 1), angol (DD 5. 1), cseh (DD 5. 1)
Kép: 2, 35: 1 (16: 9)
Felirat nyelv: magyar, cseh
Régiókód: 2
Hossz: 122 perc
Megjelenés dátuma: 2006. december 5.
Extrák:
Filmbemutatók, fotógaléria



Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2012-02-29 06:18
. A Mítosz - Jackie Chan Bontatlan - Jelenlegi ára: 999 Ft